O nama

         Preduzeċe Todorović d.o.o. je osnovano 1991.godine sa sedištem u Kragujevcu. Godine 1998. ulazi u program proizvodnje uređaja za gašenje požara, a ubrzo i u proizvodnju metalne i kancelarijske galanterije. Glavni oslonac proizvodnje čine školovano i izuzetno obučeno osoblje, neprekidni razvoj i usavršavanje proizvodnje. Preciznost u izradi proizvoda postižemo CNC mašinama za rezanje i savijanje lima. Preduzeće "Todorović" d.o.o. takođe poseduje i prese za obradu metala deformisanjem, mašine za automatsko i tačkasto zavarivanje, liniju za peskarenje i plastifikaciju.

         Još jedna oblast u kojoj se preduzeće "Todorović" d.o.o. uspešno iskazalo je digitalna štampa. Posedujemo solventni printer-kater maksimalne širine štampe do 1300mm i rezolucije 720x1440 dpi. Naši grafički dizajneri će izaći svim Vašim željama u susret, a naš proizvodni program obuhvata veliki broj znakova zaštite u vidu PVC nalepnica koje možemo, radi lakšeg postavljanja, kaširati na aluminijumski lim, pocinkovani lim ili plastiku.

         Do sada dostignuta pouzdanost i kvalitet izrade imaju za posledicu svakodnevno povećanje potražnje i proširivanje tržišta. U želji da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata i da povećamo njihovu bezbednost, neprestano radimo na usavršavanju naših proizvoda. Posedujemo ISO 9001 sertifikate za sve proizvode, kao i prvi EN sertifikat za srpskog proizvođača najtraženijih PP aparata što dokazuje da je njihov kvalitet izuzetan i da se mogu nesmetano izvoziti na evropsko tržište. Svi aparati poseduju CE sertifikat.

Sertifikati
         Preduzeće proizvodi oko 100 000 proizvodnih jedinica na godišnjem nivou, koje se plasiraju na domaćem tržištu, kao i na tržišta Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Italije i Švajcarske.          Naši garderobni ormari se rade po HACCP standardu, tako da se mogu koristiti u prehrambenoj industriji, ugostiteljskim objektima, fabrikama koje proizvode hranu za životinje, ustanovama i organizacijama u kojima se vrši organizovana ishrana...

         Sedište, proizvodni pogon i oprema se nalaze na 2000 m2 u industrijskoj zoni Kragujevca, a poslovne jedinice su u Beogradu i Novom Sadu.
Poslovnice Todorovic doo
         Kao društveno odgovorno preduzeće, "Todorović" d.o.o. veliku pažnju pridaje očuvanju životne sredine, tako da se skoro sav otpad u procesu proizvodnje šalje u reciklažu. Paralelno se prodajom vrši i edukacija, kako stručnih servisera, tako i kupaca, građana, pa čak i dece, a sve u cilju što veće i bolje zaštite od požara.

Do sada smo instalirali opremu u Srbiji u objektima različitih namena. Naš protivpožarni aparat, hidrantska oprema, hidrantski ormar i brojni znaci zaštite, opasnosti i obaveštenja je sastavni deo zaštitne opreme velikog broja renomiranih firmi i preduzeća kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Pouzdanost u radu i visok kvalitet, kao i garancija kvaliteta i atesti su odlična preporuka da sarađujete sa nama.

© 2007 - 2024 Todorović d.o.o. Sva prava zadržana. Sajt je izradio TIMONIX